06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

Uw specialist in wandbeplating  

Op zoek naar een specialist in het leveren en monteren van wandbeplating? VSB Dak en Wand is dagelijks bezig met het leveren en monteren van dak- en wandbeplating. Naast een goede dakbeplating is het ook belangrijk om uw pand te voorzien van goede wandbeplating. Een goede wandbeplating kan zorgen voor een verlaging van de energiekosten. Daarnaast bepaald de wandbeplating voor een groot deel het aanzicht van uw pand of bedrijfshal. Er zijn vele soorten wandbeplating mogelijk en wij begrijpen dat het soms lastig is om de juiste keuze te maken. Daarom ondersteunen wij u waar nodig bij het maken van uw keuze en bieden wij advies op maat die past bij uw situatie. 

U bent wettelijk verplicht om uw asbestdak te verwijderen vóór 2024 – of eerder, als uw asbestplaten/asbestleien beschadigd zijn. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd in Kootwijkerbroek. Vanaf hier bieden wij onze diensten landelijk aan en onze klanten bevinden zich verspreid door heel het land. Wij werken met korte lijnen en denken graag met u mee. Voor ons is het erg belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn, hier zetten wij ons dagelijks voor in. Om dit doel te bereiken werken wij met de beste kwaliteit producten en bieden wij vakwerk op maat. Tevens bieden wij scherpe prijzen en snelle oplossingen.

Ons klantenbestand is zeer divers, van particulieren tot bedrijven, van klein tot groot. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het vak kunnen wij ieder project aan!

Levering & montage wandbeplating 

Een bedrijfshal die niet de juiste wandbeplating heeft, kan al snel een lastige kostenpost worden. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er door een lekkage in het dak belangrijke en waardevolle spullen beschadigen die zijn opgeslagen in de bedrijfshal. Bij een verwarmde hal kan het natuurlijk zo zijn dat u onnodig veel energie verbruikt door een slechte isolatie of een beschadiging in het dak. In extremere gevallen kan een slecht dak zelfs gevaarlijk zijn, deze kan bijvoorbeeld (gedeeltelijk) instorten. Tijdig kiezen voor goede dakbeplating is dus van groot belang.

Het is belangrijk dat er wordt gekozen voor een goede deskundige montage en hoge kwaliteit producten. Wij begrijpen dat als geen ander en bieden u dit alles tegen de beste prijs.

Recente projecten