Over ons

Vanuit ons kantoor in Kootwijkerbroek bedienen wij landelijk een breed scala aan particuliere en zakelijke klanten. Elke dag staan wij voor onze klanten klaar. Wij staan bekend om onze kwaliteit voor zowel de producten, het vakwerk en de service. We werken hard, zijn goed bereikbaar en houden de lijntjes kort. 

Willem
Soetendaal

Alfred
van Veldhuizen

Bekijk ons bedrijf in 1 minuut

We zijn eerlijk, goed bereikbaar en makkelijk aanspreekbaar. We staan altijd voor elkaar en voor onze klanten klaar.

We komen onze afspraken altijd na. Onze producten en diensten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

We passen ons steeds aan de situatie aan en zijn te allen tijde bereid om aanpassingen door te voeren. We zijn goed bereikbaar en zijn bereid om een stapje extra te doen.

We werken hard en netjes en hebben geen 8 - 5 mentaliteit. We doen ons werk met toewijding en met aandacht.

We gaan gelijkwaardig met elkaar om en we draaien er niet om heen. De lijnen zijn kort, hierdoor kunnen we snel schakelen.

Gratis advies op maat

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of asbestsanering? Wij denken graag met u mee. Vraag nu snel en makkelijk een offerte aan en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op!

Offerte aanvragen

Kwaliteit en snelheid

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de optimale manier is om uw dak- en wandbeplating te monteren. We denken met u mee in nieuwbouw en renovatie in de agrarische sector of utiliteitsbouw. We werken met sandwichpanelen met een hoge isolatiewaarde en zorgen voor een perfecte afwerking aan zowel de binnen- als de buitenzijde. We kennen onze producten en leveranciers. Daardoor kunnen we de beste kwaliteit producten en vakwerk garanderen tegen scherpe prijzen.
Benieuwd van welke materialen wij gebruik maken? Lees hier meer over onze hoogwaardige producten.

Onze materialen