Materiaal

Daarom maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Ook zijn onze materialen voorzien van een internationale kwaliteits- en veiligheidskeurmerk.

Producten waar we mee werken

Wandpanelen

Bent u op zoek naar een strakke afwerking van uw pand? Deze wandpanelen zijn architectonisch een graag gezien product. De panelen hebben een hoge isolatiewaarde en een breed scala aan coatings en kleurmogelijkheden.

Trapeziumpanelen

Dankzij de trapezium-profilering en het lage gewicht overbrugt dit paneel moeiteloos een grote overspanning. Deze panelen hebben een hoge isolatiewaarde en een breed scala aan coatings en kleurmogelijkheden.

Golfpanelen

Deze panelen met golf profilering en een stalen binnenzijde zijn toepasbaar als dakpaneel én wandpaneel. Het sandwichpaneel is zo sterk dat meestal een overspanning van meer dan vier meter haalbaar is.

Rabatpanelen

Deze profielplaten met rabatprofiel hebben de uitstraling van echt hout, maar de voordelen van stalen gevelbekleding. De profielplaat is een onderhoudsarme, vormvaste profielplaat met potdeksel profilering. De staalplaat is verzinkt, waardoor deze is beschermd tegen alle weersinvloeden.

Klikzink

KlikZink® is een nieuw bekledingsmateriaal van staal, wat zowel op het dak als op de gevel kan worden toegepast. De “klik” verbinding is door zijn innovatieve vormgeving direct en geheel waterdicht.

Snel weten wat een nieuw dak kost?

Diensten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam dapibus massa quis velit vestibulum placerat. Integer at hendrerit sapien. Maecenas turpis purus, sagittis at dolor in, luctus lacinia metus.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Mauris facilisis auctor.

Neem contact op