06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn twee stalen platen met daartussenin isolatiemateriaal. Ze worden veel toegepast bij hallen, loodsen en stallen. Sandwichpanalen zijn aan te raden wanneer goede isolatie belangrijk is, deze houden in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.

Wij bieden diverse soorten sandwichpanelen aan, hieronder treft u een overzicht:

– Dakpanpanelen
– Buitenwand panelen
– Binnenwand panelen
– Brandwerende panelen

Meer informatie over enkelwandig staal producten 

Dakpanpanelen

Dakpanpanelen zijn eigenlijk hetzelfde als dakpanplaten alleen zijn deze voorzien van isolatiemateriaal.

Dakpanpanelen hebben het profiel van dakpannen, daardoor lijkt het alsof uw dak is voorzien van dakpannen.
Dakpanpanelen zijn snel en gemakkelijk te plaatsen, dat scheelt tijd en kosten. Ze zijn licht en belasten daardoor de dakconstructie minimaal. 

U hebt de keuze in verschillende afmetingen, modellen en kleuren. 

Buitenwand panelen

Buitenwand panelen zijn panelen die worden geplaatst als wand. Hierdoor heeft u een goed geïsoleerde scheiding tussen binnen en buiten. Buitenwand panelen zorgen naast functionaliteit ook voor een strak en mooi aanzien van uw pand (indien strak afgewerkt). Buitenwandpanelen zijn ook nog eens (nagenoeg) onderhoudsvrij. 

Wij bieden diverse modellen, afmetingen en kleuren aan. 

Binnenwand panelen

Binnenwand panelen zijn zeer geschikt bij goed geïsoleerde ruimtes. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden toegepast in vee schuren. Hierbij zijn er ook uitvoeringen die zijn voorzien van een speciale coating waardoor deze niet door bijvoorbeeld ammoniak kunnen worden aangetast. In dat geval voorkomt u een hoop onderhoud. 

De binnenwand panelen zijn leverbaar in diverse maten, kleuren, profielen en coatings. 

Brandwerende panelen

Brandwerende panelen zijn sandwichpanelen voorzien van PIR of steenwol. Ondanks dat ze een brand niet kunnen tegenhouden doen deze een brand wel aanzienlijk vertragen. Door deze vertraging wint u belangrijke en kostbare tijd waarin u misschien zelfs levens kunt redden. 

Naast de functionaliteit van brandwerende panelen zijn deze ook decoratief en leverbaar in diverse maten, profielen en kleuren. 

Buitenwand paneel blind bevestigd

Binnenwand paneel