06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

Complete uitvoering asbest renovaties 

Op zoek naar een specialist in het uitvoeren van asbest renovaties? VSB Dak en Wand is dagelijks bezig met dergelijke projecten en kan de complete uitvoering hiervan op zich nemen. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen, inclusief advies en oplevering. Onze dienstverlening voldoet aan wet- en regelgeving, zo weet u ook zeker dat wij veilig werken. Na het verwijderen van uw asbesthoudende dak kunnen wij een nieuw dak plaatsen, eventueel kunnen wij ook de wandbeplating op ons nemen. 

Zolang asbestplaten niet breken of beschadigen is er in principe geen risico voor de volksgezondheid. Zodra dit wel gebeurd wordt het gevaarlijk en kunt u uit gezondheidsoverwegingen het beste besluiten uw asbesthoudende dak direct te laten renoveren. 

U bent wettelijk verplicht om uw asbestdak te verwijderen vóór 2024 – of eerder, als uw asbestplaten/asbestleien beschadigd zijn. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd in Kootwijkerbroek. Vanaf hier bieden wij onze diensten landelijk aan en onze klanten bevinden zich verspreid door heel het land. Wij werken met korte lijnen en denken graag met u mee. Voor ons is het erg belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn, hier zetten wij ons dagelijks voor in. Om dit doel te bereiken werken wij met de beste kwaliteit producten en bieden wij vakwerk op maat. Tevens bieden wij scherpe prijzen en snelle oplossingen.

Ons klantenbestand is zeer divers, van particulieren tot bedrijven, van klein tot groot. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het vak kunnen wij ieder project aan!

Meer informatie over asbest  

Asbest is een materiaal dat wordt vervaardigd uit de in de natuur voorkomende mineralen serpentijn of amfibool. Vanwege de vele positieve eigenschappen van asbest is het tot de jaren ’80 zeer veel gebruikt in de bouw. Voor de gezondheid kan asbest echter zeer schadelijke en nadelige gevolgen hebben (wanneer gebroken/beschadigd). Wanneer de vezels in de longen terecht komen, is dit zeer gevaarlijk. Sinds 1993 is het verboden om asbest nog toe te passen, toch bevatten er nog veel daken asbest. Daarom is er besloten om vanaf 2024 asbest in zijn algeheel te verbieden. Mocht uw dak nu asbest bevatten dan raden wij u aan dit zo spoedig mogelijk te laten verwijderen, gezien het nu nog financiële voordelen biedt en de regelgeving alsmaar strenger wordt. Op dit moment zijn er nog bepaalde subsidie regelingen van toepassing. 

Wij bieden de beste alternatieven op een asbesthoudende daken. Wij hebben ons gespecialiseerd in dakbeplating en kunnen u adviseren. Tevens kunnen wij het gehele traject voor u uitvoeren. 

Het is belangrijk dat er wordt gekozen voor een goede deskundige montage en hoge kwaliteit producten. Wij begrijpen dat als geen ander en bieden u dit alles tegen de beste prijs.

Recente projecten