06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

complete asbest renovaties

totaaloplossingen op maat

1 partij, alles van a tot z geregeld.

ASBEST ERAF, NIEUW DAK EROP

Heeft u asbest in het dak en/of de wanden van uw stal, hal, bedrijfspand of schuur en wilt u dit laten verwijderen en vervangen door een nieuw dak? Wij zorgen dagelijks voor asbest renovaties door heel het land. Door een samenwerking met ons, kunt u snel weer genieten van een nieuw dak welke u uiteraard zelf uitkiest/samenstelt. Ook voor het vervangen van wanden bent u bij ons op het juiste adres.

De kwaliteit van onze producten staat altijd voorop in combinatie met de wens van de klant. We kennen onze producten en leveranciers, daardoor kunnen we u altijd de beste kwaliteit garanderen. De beste kwaliteit producten in combinatie met deskundig vakwerk en scherpe prijzen maakt ons uniek.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

U staat voorop

DESKUDIGE SERVICE

Vast en enthousiast team

ERVAREN VAKMENSEN

Duurzame materialen

HOGE KWALITEIT

Betaal niet teveel

SCHERP GEPRIJSD

Van a tot z geregeld

TOTAAL OPLOSSINGEN

Snel aan de beurt

GEEN WACHTLIJSTEN

voorkom onnodig hoge verzekeringspremies

UW DAK KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Een bedrijfshal die niet de juiste dakbeplating heeft, kan al snel een lastige kostenpost worden. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er door een lekkage in het dak belangrijke en waardevolle spullen beschadigen die zijn opgeslagen in de bedrijfshal. Bij een verwarmde hal kan het natuurlijk zo zijn dat u onnodig veel energie verbruikt door een slechte isolatie of een beschadiging in het dak. In extremere gevallen kan een slecht dak zelfs gevaarlijk zijn, deze kan bijvoorbeeld (gedeeltelijk) instorten. Tijdig kiezen voor goede dakbeplating is dus van groot belang.

Het is belangrijk dat er wordt gekozen voor een goede deskundige montage en hoge kwaliteit producten. Wij begrijpen dat als geen ander en bieden u dit alles tegen de beste prijs.

Met trots gerealiseerdE projecten

onze PROJECTEN

        Apeldoorn, Gelderland          3.050 M²

       Amsterdam , Noord-Holland       365 M²

Schuur beplaten

   Kootwijkerbroek, Gelderland       3.050 M²

Wat kunnen we voor u betekenen?

contact