06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

Totaalbouw bedrijfshal, schuur, stal

1 vaste partner voor uw project

uw bedrijfshal door 1 vaste partij

VAN FUNDERING TOT EN MET  AFWERKING

Bent u op zoek naar een partij die u volledig kan ontzorgen bij de bouw van uw bedrijfshal? Wij bieden totaalbouw aan en leveren maatwerk dat past bij uw wensen. We zorgen ervoor dat uw bedrijfshal binnen uw budget en planning op een veilige en duurzame manier wordt gerealiseerd. Dit doen we voor veel verschillende sectoren en op diverse manieren.

De kwaliteit van onze producten staat altijd voorop in combinatie met de wens van de klant. De beste kwaliteit producten in combinatie met deskundig vakwerk en scherpe prijzen maakt ons uniek. 

Kortom: zoekt u een totaalbouwer voor uw schuur, hal of stal? Mogelijk dat wij de partij zijn die u zoekt. Wij gaan graag met uw project aan de slag!

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

U staat voorop

DESKUDIGE SERVICE

Vast en enthousiast team

ERVAREN VAKMENSEN

Duurzame materialen

HOGE KWALITEIT

Betaal niet teveel

SCHERP GEPRIJSD

Van a tot z geregeld

TOTAAL OPLOSSINGEN

Snel aan de beurt

GEEN WACHTLIJSTEN

voorkom onnodig hoge verzekeringspremies

UW DAK KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Een bedrijfshal die niet de juiste dakbeplating heeft, kan al snel een lastige kostenpost worden. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er door een lekkage in het dak belangrijke en waardevolle spullen beschadigen die zijn opgeslagen in de bedrijfshal. Bij een verwarmde hal kan het natuurlijk zo zijn dat u onnodig veel energie verbruikt door een slechte isolatie of een beschadiging in het dak. In extremere gevallen kan een slecht dak zelfs gevaarlijk zijn, deze kan bijvoorbeeld (gedeeltelijk) instorten. Tijdig kiezen voor goede dakbeplating is dus van groot belang.

Het is belangrijk dat er wordt gekozen voor een goede deskundige montage en hoge kwaliteit producten. Wij begrijpen dat als geen ander en bieden u dit alles tegen de beste prijs.

Met trots gerealiseerdE projecten

onze PROJECTEN

        Apeldoorn, Gelderland          3.050 M²

       Amsterdam , Noord-Holland       365 M²

Schuur beplaten

   Kootwijkerbroek, Gelderland       3.050 M²

Wat kunnen we voor u betekenen?

contact