06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

ervaren en deskundig bedrijf 

VSB DAK-EN WAND

VSB Dak- en wand is een kleinschalig en persoonlijk bedrijf met jarenlange ervaring. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot toonaangevende speler op het gebied van dak-en wandbeplating. Vanuit ons kantoor in Kootwijkerbroek bedienen wij landelijk een breed scala aan particuliere en zakelijke klanten. 

Wij staan bekend om onze kwaliteit voor zowel de producten, het vakwerk en de service. Wat jaren geleden lokaal begon, is nu uitgegroeid tot een mooie organisatie die landelijk actief is: van de waddeneilanden tot Zeeland. 

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

 

Dak-en wandbeplating

TOTALE

DIENSTVERLENING

Wij leveren snel en compleet werk. Het is prettig als u terecht kunt bij één partij voor het complete pakket, zo monteren wij niet alleen maar leveren wij ook de materialen. Daarbij kunnen we bijvoorbeeld ook uw huidige dak deskundig verwijderen, door alles aan ons uit te besteden weet u zeker dat u snel weer kunt genieten van uw pand. Daarbij weet u door onze kwalitatieve producten ook zeker dat u er optimaal en lang gebruik van kunt maken. 

veiligheid en duurzaamheid

DEGELIJK HOLLANDS VAKMANSCHAP 

Wij investeren in kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Onze medewerkers werken conform wet-en regelgeving en wij garanderen een veilige werkomgeving. We werken enkel met vaste medewerkers die onze kernwaarden nastreven en respecteren. We blijven continue ontwikkelen en zorgen dat we ten alle tijden op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche, maar ook daarbuiten. 

Daarbij kiezen we bij voorkeur voor duurzame en kwalitatieve producten van Nederlandse bodem. 

werkgebied

Wij werken door heel Nederland en zijn soms zelfs buiten Nederland actief. Zo hebben we projecten afgerond op bijvoorbeeld Texel maar ook in Duitsland. Zelf zijn wij gevestigd in Kootwijkerbroek, op de Veluwe. 

Voor kleinere projecten werken wij wel voornamelijk in de regio, ongeveer een straal van 50 kilometer rondom Kootwijkerbroek. Uiteraard staan wij er wel voor open om kleinere projecten aan te nemen buiten deze regio. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

wat kunnen we voor u betekenen?

contact