06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

Uw wens staat bij ons voorop 

Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd in Kootwijkerbroek. Vanaf hier bieden wij onze diensten landelijk aan en onze klanten bevinden zich verspreid door heel het land. Wij werken met korte lijnen en denken graag met u mee. Voor ons is het erg belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn, hier zetten wij ons dagelijks voor in. Om dit doel te bereiken werken wij met de beste kwaliteit producten en bieden wij vakwerk op maat. Tevens bieden wij scherpe prijzen en snelle oplossingen.

Ons klantenbestand is zeer divers, van particulieren tot bedrijven, van klein tot groot. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het vak kunnen wij ieder project aan!

Waarom kiezen voor ons? 

Ervaren en deskundig

Vakwerk op maat

Kleinschalig

100% tevreden klanten

Scherpe prijzen

Onze 4 beloftes aan u 

Altijd volledig naar uw wens

Alle projecten die wij opleveren doen wij in goed overleg met u. Uw wensen worden hierbij in kaart gebracht en wij voeren onze werkzaamheden naar uw wens uit.

Altijd de best mogelijke prijs

Wij vinden het belangrijk dat u de beste kwaliteit krijgt zonder daarbij te veel te betalen. Wij bieden eerlijke en altijd de laagst mogelijke prijzen.

Altijd onafhankelijke adviezen

Bij ons krijgt u advies op maat, dit advies is eerlijk en volledig onafhankelijk. Op die manier kunt u kiezen voor de optie die het beste bij uw situatie past.

Altijd de beste kwaliteit materialen

Wij leveren vakwerk en vinden het normaal dat wij hiervoor de beste kwaliteit materialen gebruiken.

Recente projecten