06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

LICHTSTRATEN, LICHTKOEPELS, LICHTNOKKEN

LICHTELEMENTEN

Lichtelementen zorgen voor een hoge lichtopbrengst zonder gebruik van glas. Indien u kiest voor beplating van bijvoorbeeld uw bedrijfshal en deze moet voorzien zijn van natuurlijk daglicht, dan is het in veel gevallen wenselijk wanneer dit gerealiseerd kan worden door gebruik te maken van lichtelementen. Het is een snelle, onderhoudsvriendelijk en inbraakongevoelige toepassing om uw pand te voorzien van daglicht. Deze zijn in verschillende maten, afmetingen en vormen leverbaar. Zo kunt u er voor zorgen dat uw lichtelement perfect aansluit bij uw pand om zo een strakke uitstraling te behouden. 

U kunt losse lichtplaten monteren maar u kunt ook een aantal platen naast elkaar monteren, zo creëert u een lichtstraat welke zorgt voor veel natuurlijk licht. De lichtplaten zijn ook verkrijgbaar in hetzelfde profiel als uw dakbeplating, indien u hiervoor kiest dan creëert u veel licht in combinatie met een zeer strakke uitstraling. 

Ook zijn er lichtkoepels beschikbaar, deze zijn bijvoorbeeld ook beschikbaar in extra dikke afmeting om voor een betere isolatie te zorgen. Er is nog veel meer mogelijk, zoals ventilerende lichtkoepels. Voor alle mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen, wij informeren en adviseren u graag. 

WIJ LEVEREN EN MONTEREN LICHTELEMENTEN. 

Lichtelement
Lichtpaneel
Lichtpanelen

wat kunnen we voor u betekenen? 

contact