06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

UW PARTNER IN dakbeplating

Voor levering en montage

U VERDIENT DE BESTE KWALITEIT!

UW PAND TOT IN DETAIL AFGEROND

VSB Dak en Wand is dagelijks bezig met het leveren en monteren van dakbeplating. Door onze specialisatie in dit vakgebied hebben wij veel kennis en ervaring. Wij hebben zeer breed scala aan projecten naar tevredenheid uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de optimale manier is om de dakbeplating te monteren. Tevens weten wij wat de beste oplossing is voor uw dak en kunnen wij u hierin adviseren. 

De kwaliteit van onze producten staat altijd voorop in combinatie met de wens van de klant. We kennen onze producten en leveranciers, daardoor kunnen we u altijd de beste kwaliteit garanderen. De beste kwaliteit producten in combinatie met deskundig vakwerk en scherpe prijzen maakt ons uniek.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

U staat voorop

DESKUDIGE SERVICE

Vast en enthousiast team

ERVAREN VAKMENSEN

Duurzame materialen

HOGE KWALITEIT

Betaal niet teveel

SCHERP GEPRIJSD

Van a tot z geregeld

TOTAAL OPLOSSINGEN

Snel aan de beurt

GEEN WACHTLIJSTEN

VOORKOM ONNODIGE KOSTEN EN PROBLEMEN

UW ASBESTDAK RENOVEREN? 

Een bedrijfshal die niet de juiste dakbeplating heeft, kan al snel een lastige kostenpost worden. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er door een lekkage in het dak belangrijke en waardevolle spullen beschadigen die zijn opgeslagen in de bedrijfshal. Bij een verwarmde hal kan het natuurlijk zo zijn dat u onnodig veel energie verbruikt door een slechte isolatie of een beschadiging in het dak. In extremere gevallen kan een slecht dak zelfs gevaarlijk zijn, deze kan bijvoorbeeld (gedeeltelijk) instorten. Tijdig kiezen voor goede dakbeplating is dus van groot belang.

Het is belangrijk dat er wordt gekozen voor een goede deskundige montage en hoge kwaliteit producten. Wij begrijpen dat als geen ander en bieden u dit alles tegen de beste prijs.

Met trots gerealiseerdE DAKEN

onze PROJECTEN

           Bodegraven, Z-H            3.050 M²

        Texel , Noord-Holland            3.050 M²

Schuur beplaten

                   Wijchen, Duitsland            3.050 M²

Wat kunnen we voor u betekenen? 

contact