06 44 30 64 55 info@vsbdakenwand.nl

Uw specialist in dakbeplating  

Op zoek naar een specialist in het leveren en monteren van dakbeplating? VSB Dak en Wand is dagelijks bezig met het leveren en monteren van dak- en wandbeplating. In sommige gevallen is nieuwbouw niet wenselijk en is het verstandiger om te kiezen voor bijvoorbeeld het renoveren van uw dak. Tegen lagere kosten dan nieuwbouw realiseert u door het plaatsen van dakbeplating toch een schitterend eindresultaat. Ook als u van een asbesthoudend dak af wilt, is het laten plaatsen van dakbeplating een goede en aantrekkelijke oplossing. Wij kunnen ervoor zorgen dat de oude dakbedekking wordt verwijderd en de nieuwe door ons wordt geleverd en gemonteerd. Wij houden gedurende het hele proces rekening met wet- en regelgeving en kunnen u advies op maat geven. 

U bent wettelijk verplicht om uw asbestdak te verwijderen vóór 2024 – of eerder, als uw asbestplaten/asbestleien beschadigd zijn. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd in Kootwijkerbroek. Vanaf hier bieden wij onze diensten landelijk aan en onze klanten bevinden zich verspreid door heel het land. Wij werken met korte lijnen en denken graag met u mee. Voor ons is het erg belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn, hier zetten wij ons dagelijks voor in. Om dit doel te bereiken werken wij met de beste kwaliteit producten en bieden wij vakwerk op maat. Tevens bieden wij scherpe prijzen en snelle oplossingen.

Ons klantenbestand is zeer divers, van particulieren tot bedrijven, van klein tot groot. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het vak kunnen wij ieder project aan!

Levering & montage dakbeplating 

Een bedrijfshal die niet de juiste dakbeplating heeft, kan al snel een lastige kostenpost worden. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er door een lekkage in het dak belangrijke en waardevolle spullen beschadigen die zijn opgeslagen in de bedrijfshal. Bij een verwarmde hal kan het natuurlijk zo zijn dat u onnodig veel energie verbruikt door een slechte isolatie of een beschadiging in het dak. In extremere gevallen kan een slecht dak zelfs gevaarlijk zijn, deze kan bijvoorbeeld (gedeeltelijk) instorten. Tijdig kiezen voor goede dakbeplating is dus van groot belang.

Het is belangrijk dat er wordt gekozen voor een goede deskundige montage en hoge kwaliteit producten. Wij begrijpen dat als geen ander en bieden u dit alles tegen de beste prijs.

Recente projecten